Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΜΕΝΤ αποκτώντας τον Δημήτρη Ντισλή. Ο έμπειρος γκαρντ είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ πουκυκλοφορούν στα ελληνικά γήπεδα, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στη λίστα των πρώτων σκόρερ του 2ου ομίλου Βορρά, καταλαμβάνοντας την κορυφή τις σεζόν 2015-16 και 2016-17.

Πέρυσι, ο Δημήτρης Ντισλής αναδείχθηκε δεύτερος πίσω από τον Στυλίδη.

Αναλυτικά:

«Στη μεγάλη οικογένεια της ΜΕΝΤ, ανήκει πλέον ο Δημήτρης Ντισλής.

Έχοντας ένα «πλούσιο» μπασκετικό βιογραφικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σπουδαίες ομάδες, και κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην περσινή χρονιά, αγωνιζόμενος για τον «Μακεδονικό» που βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας το «εισιτήριο» της ανόδου στη Β’Εθνική, ο Πρόεδρος της ΜΕΝΤ Κώστας Μπουλιώνης και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Γιαννούλης, εξασφάλισαν για τη νέα εποχή του ιστορικού αθλητικού και μορφωτικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, ΜΕΝΤ, τον κορυφαίο shooting guard.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Ντισλή για τη μεταγραφή του στην αντρική ομάδα της ΜΕΝΤ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείνω στη ΜΕΝΤ, γιατί από εδώ ξεκίνησα , από εδώ ουσιαστικά άρχισα να παίζω μπάσκετ, οπότε, νιώθω οικεία. Μου άρεσαν τα λόγια που μου είπαν, τόσο ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Γιαννούλης, όσο ο Πρόεδρος Κώστας Μπουλιώνης αλλά και ο προπονητής Γιώργος Καραμουσαλίδης, γιατί συμβαδίζουν τα πιστεύω μας και τα θέλω μας, που είναι οι επιτυχίες. Δεν αξίζει στη ΜΕΝΤ να είναι σε αυτή την κατηγορία σήμερα, γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο με υποδομές, άριστο γήπεδο, με οργανωμένες ακαδημίες για πολλά παιδιά και άλλα πολλά.. Πιστεύω να κάνουμε μία καλή χρονιά μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τους ανθρώπους της διοίκησης και να πετύχουμε ότι το δυνατόν καλύτερο!»