Η Εθνική Παίδων πήρε πολύ εύκολα την νίκη κόντρα στην Ελβετία, με το εντυπωσιακό 111-39 να αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων στο παρκέ.

Πολλοί παίκτες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση στην τελευταία αναμέτρηση της Ελλάδας για την φάση των ομίλων, όμως εκείνη του Δημήτρη Καραΐσκου ήταν που προξένησε… ίλιγγο σε όποιον έβλεπε την αναμέτρηση.

Ο νεαρός σέντερ του Προμηθέα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6(!) τάπες, κάνοντας τους αντιπάλους του να… τρέμουν κάθε φορά που πατούσαν στη ρακέτα της Ελλάδας.

Ο 16χρονος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της Ελλάδας, με τον ίδιο να έχει ένα συγκλοντιστικό κορμί, κομμένο και ραμμένο για να κάνει μεγάλα πράγματα, καθώς πριν καν πατήσει τα 17 του χρόνια, έχει ύψος 2.06, με άνοιγμα χεριών 2.14!

Στον Προμηθέα έχουν επενδύσει πολλά πάνω του και πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του, με την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας να είναι εξαιρετική και ουσιαστικά να αποτελεί ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Καραΐσκος, προκειμένου να απογειωθεί τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή του νεαρού στο EUROCAMP Next Gen Roster του Τρεβίζο τον περασμένο Ιούνιο.

Είναι δεδομένο πως ο νεαρός χρειάζεται ακόμα δουλειά, όμως τα προσόντα του, το ταλέντο του και η όρεξη που έχει ο ίδιος για δουλειά, αποτελούν συστατικά, τα οποία δίνουν όλα τα φόντα για μια σπουδαία καριέρα.