Ο Φάρος μπήκε σε ένα πολύ «κλειστό» κλαμπ ομάδων, οι οποίες έχουν παίξει σε τελικό Κυπέλλου Ανδρών και Final-4 Κυπέλλου Γυναικών και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, μέσω δημοσίευσής του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστηκε τον κόουτς Λειβάδη και τις παίκτριες του για αυτό που κατάφεραν.

Παράλληλα ο ίδιος εξήγησε το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, η οποία εκτός της πρόκρισής της στο Κύπελλο, πραγματοποιεί και σπουδαία πορεία στην Α1.

Αναλυτικά:

«Φαρος Κερατσινίου – Πανιωνιος 67-56 …

Το Καλοκαίρι όλοι απορούσαν με την απόφαση μου να ασχοληθώ πιο ενεργά με την γυναικεία ομάδα του Φάρου Κερατσινίου …..

Οι λόγοι ήταν 2 … Ο Βασικός ήταν ότι μετά την φυγή του ανδρικού τμήματος στην Λάρισα ήθελα να υπάρχει στο προσκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ το όνομα «Φάρος Κερατσινίου»

Όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε η σημερινή ημέρα . Η ημέρα που για άλλη μια φορά η ομάδα μας θα γράψει ιστορία .

Έτσι λοιπόν με την σημερινή πρόκριση της γυναικείας μας ομάδας στο F4 κυπέλου γυναικών μπαίνουμε Σ ένα κλειστό κλαμπ 5 ομάδων που στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ έχουν καταφέρει να πάνε σε F4 κυπέλλου και στις άνδρες και στις γυναίκες . 

Οι άλλες 4 είναι Π.Α.Ο.Κ. Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και Πανιώνιος όποτε όλοι καταλαβαίνουν την σπουδαιότητα του επιτεύγματος να φιγουράρουμε ανάμεσα Σ αυτά τα ονόματα …

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Coach Λειβάδη και τα κορίτσια μας που έκαναν άλλο ένα όνειρο πραγματικότητα…. Φάρος Είσαι ….!!!!!!»