Ο Αρκαδικός επικράτησε του Παπάγου και πήρε πολύτιμη ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κάνελλος Γαρμπής ήταν εκ των κορυφαίων και μίλησε για την αναμέτρηση.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά προσπαθώντας πάρα πολύ στην άμυνα μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ δίνοντας την ευκαιρία δεύτερων επιθέσεων στον Παπάγου που τις εκμεταλλεύτηκε», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Αρκάδων για να συνεχίσει.

«Στο τέλος όμως δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και έτσι πήραμε την νίκη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και έχει μόνο έξι νίκες. Έχουν μείνει ακόμα εννέα αγωνιστικές και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Δυστυχώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο και αυτό μας έχει στοιχίσει. Το γεγονός αυτό παίζει ρόλο και στην αυτοπεποίθηση κάποιες φορές. Πάντως υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες στην ομάδα και νομίζω πως μετά και από τη νίκη αυτή τα πράγματα θα είναι καλύτερα».