Ο Χολαργός ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά το Περιστέρι, παίρνοντας την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, και όντας η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε τους πρωταθλητές σε ήττα, και μάλιστα στην έδρα τους.

Αύριο (16/5, 19:00) η ομάδα του ξεκινάει την ημιτελική σειρά των πλέι οφς ανόδου, φιλοξενώντας τον φορμαρισμένο Εθνικό, με την σειρά να ξεκινάει από το 1-1, και έχοντας αμφίβολο τον Κόκκαλη. Ο Στέργιος Κουφός στις δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο του Χολαργού να βρεθεί στο γήπεδο, και να χειροκροτήσει την ομάδα για ότι έχει πετύχει ως σήμερα :

«Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλα κρύβουν παγίδες. Εμείς, αύριο, αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας κάποια προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών μας (Παπανικολάου, Μπελ, Τσάμης, Κόκκαλης, Κομποδιέτας), που μας ταλαιπώρησαν μέσα στη σεζόν και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα μας, για ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα! Για μας έχει μεγάλη αξία η εικόνα που βγάλαμε στο παρκέ αυτή τη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας να απολαύσουν αυτό που έχουμε καταφέρει έως τώρα.
Ανεξαρτήτως έκβασης της σειράς με τον Εθνικό ή και της επόμενης σειράς αν προχωρήσουμε στα πλέι οφ, στόχος μας είναι να παραμείνουμε οικογένεια, όπως ξεκινήσαμε τη χρονιά, έχοντας ως προίκα ότι έχουμε πετύχει».