Ο τέταρτος σκόρερς της Β’ Εθνικής του βόρειου ομίλου, Μιχάλης Πολίτης που σημείωσε 17,7 πόντου ανά παιχνίδι, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Χαρίλαο Τρικούπη και θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης που ήταν εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Μιχάλης Πολίτης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας δήλωσε τα εξής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς».