Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αμαξίδια ο Φάρος Κερατσινίου συμμετείχε στο “1ο Hope Streetball” δείχνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει η ομάδα από το Κερατσίνι.

Μπορεί σήμερα να μην προπονήθηκαν οι παίκτριες του coach Λειβάδη αλλά έκαναν μία πράξη που θα την θυμούνται για χρόνια. Πήγαν να στηρίξουν πνευματικά και ηθικά τα άτομα με αμαξίδιο. Οι παίκτριες του Φάρου μάλιστα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου δεν έκρυψε πως πάντα θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες.

Το δελτίο Τύπου του Φάρου Κερατσινίου αναφέρει:

“Ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα(2/12) στο Σύνταγμα σε μία υπέροχη εκδήλωση, το «1ο Hope Streetball», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και τους ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε.

Οι παίκτριες της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο αντιλαμβανόμενες τη δυσκολία που έχει μία τέτοια προσπάθεια και το πόση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρεις.

Ευχόμαστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός και να προβάλλονται με τον τρόπο που τους αρμόζει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες πρωτοβουλίες και θα σας στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε”.