Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σέπσι (21/12, 18:00) με στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του EuroCup, με τον Κώστα Μίσσα να αναλύει αυτά που πρέπει να κάνουν οι “ερυθρόλευκες” για να έρθει η ανατροπή.

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: 

<<Είναι ο δεύτερος αγώνας απέναντι σε μία ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε καλά. Εχουμε δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα αναφορικά με την λειτουργία μας στην άμυνα, τα οποία τα είχαμε τηρήσει στη Ρουμανία και πρέπει να τα βελτιώσουμε και στο παιχνίδι στη Γλυφάδα. Το ένα λοιπόν είναι το τρανζίσιον και το δεύτερο είναι οι φάσεις που παίζουν στο “ένας εναντίον ενός”, που πρέπει να έχουμε προσοχή σχετικά με την ατομική άμυνα. Πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε στην Ρουμανία αναφορικά με την αντιμετώπιση των σετ επιθέσεων της Σέπσι. Οσο για εμάς, περιμένω ότι θα είμαστε καλύτεροι επιθετικά, να μην χάσουμε τα εύκολα καλάθια που μας δίνονται και να έχουμε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Με ηρεμία να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το τελειώσουμε με υπομονή. Κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται από το πρώτο λεπτό. Θέλει λοιπόν υπομονή και επιμονή εκ μέρους μας>>.

Από τη μεριά της, η Όλγα Χατζηνικολάου, συμπλήρωσε:
<<Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε όπως και στο παιχνίδι στη Ρουμανία. Θέλουμε όσο τίποτα άλλο την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Θεωρώ ότι στην άμυνα θα κριθεί το παιχνίδι. Και αυτό επειδή στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε πάρα πολλά λάθη σε αυτό το κομμάτι και από την άλλη να είμαστε πιο εύστοχες στην επίθεση από ότι στη Ρουμανία. Όπως και να έχει η άμυνα είναι το «Α και το Ω», αφού πρέπει να περιορίσουμε τα ατού τους>>.