Η Αρμάνι Μιλάνο δοκιμάζεται στο ΣΕΦ (05/01, 21:00) με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα έπρεπε να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση στη EuroLeague.

O Ολυμπιακός -με ρεκόρ 11-4- υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο του 4-11 στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου της κανονικής περιόδου της EuroLeague (05/01, 21:00, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr). Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι αναγνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης, παράλληλα, όμως, τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει καλύτερο ρεκόρ, καθώς είναι αρκετά ανταγωνιστική έως τώρα.

“Το ζητούμενο τώρα είναι να έχουμε ταυτότητα και σταθερότητα στο παιχνίδι μας και να είμαστε σταθεροί στη διάρκεια των δύσκολων αγώνων. Ο Ολυμπιακός και η επόμενη αντίπαλος μας, η ΤΣΣΚΑ, είναι οι πρώτες ομάδες στην κατάταξη κι αυτό τα λέει όλα. Αλλά δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Κοιτάμε τον εαυτό μας. Έχουμε χάσει 7 ματς που είχαμε το προβάδισμα ή ήμασταν ισόπαλοι στη διάρκεια της 4ης περιόδου. Μόλις 2 φορές δεν είχαμε το προβάδισμα στο β’ μέρος. Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα και δυστυχώς δημιουργούν λάθος συμπεράσματα. Το ρεκόρ μας θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να είμαστε σταθεροί ακόμα στον Πειραιά απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα”, ήταν τα λόγια του head coach της ιταλικής ομάδας.