Πρωταθλήτρια Β.Δ. Ελλάδος αναδείχτηκε η ομάδα μπάσκετ νεανίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς επικράτησε στο κλειστό της Βόνιτσας του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ με σκορ 72-34.

Ένα project που άρχισε με αυτά τα κορίτσια δύο χρόνια πριν και προπονητή τον Γιώργο Σιαμέτη βρήκε το επιστέγασμα της με αυτόν τον τίτλο.

Ο Γιώργος Σιαμέτης φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Πριν από δύο χρόνια όταν ξεκίνησα τη δουλειά με αυτές τις αθλήτριες, στην πρώτη προπόνηση με περιμένανε 5 από αυτές χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά με φοβερή διάθεση για να μάθουν. Τώρα, δύο χρόνια μετά αφού δουλέψαμε ώρες ατελείωτες στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού και αφού πρώτα τα κορίτσια γίνανε 15 οι κόποι τους δικαιώθηκαν…Είμαι περήφανος για όλες τους γιατί όταν κανείς δεν τις πίστευε το μόνο που είχα εγώ να κάνω ήταν να τις πείσω πως είναι ξεχωριστές και αξίζουν της προσοχής όλων. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα φοβερά συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω σήμερα»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους του τμήματος σε όλους τους χορηγούς μας γιατί η δική τους συνεισφορά είναι καθοριστική στο να μπορέσουν όλα τα κορίτσια μας να δουλεύουν με τον πιο σωστό και άρτιο τρόπο και να καταφέρνούν να κάνουν αυτό που λατρεύουν και με τους τίτλους τους να μας κάνουν περήφανους.

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους τους γονείς που χωρίς ποτέ να προσπαθήσουν να παρέμβουν στο έργο των προπονητών δείχνουν εμπιστοσύνη στον σύλλογο και στέκονται αρωγοί όποτε τους ζητηθεί.

Τέλος ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους φιλάθλους μας που για άλλη μια φορά αποδείξανε πως για όλους μας ο ΠΑΣ είναι ένας, είτε αυτό λέγεται μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο είτε κολύμβηση. Σήμερα με την παρουσία τους στον τελικό νεανίδων έδωσαν φτερά στις μικρές και αποδείξανε την τεράστια δυναμική του ονόματος αυτού.

Στη ιστορική αναμέτρηση αγωνίστηκαν:

ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ ΡΕΑ, ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΠΙΛΙΑΦΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, ΧΗΤΑ ΔΑΝΑΗ, ΛΕΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΛΕΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΚΡΗ ΧΡΥΣΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΙΠΗ ΝΕΦΕΛΗ.