Ο Χρήστος Μυριούνης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις φετινές του υποχρεώσεις με τη Νικόπολη Πρέβεζας και πλέον ετοιμάζεται για ένα καινούριο πρωτοποριακό project στην πόλη της Ηπείρου.

Ο έμπειρος προπονητής  θα αρχίσει ατομικές προπονήσεις για παιδιά ηλικίας από 7 ετών έως ενήλικες αθλητές που επιζητούν την ατομική βελτίωση στο κλειστό της Πρέβεζας, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 10 Ιουνίου και για 8 εβδομάδες.

Ο Χρήστος Μυριούνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook κάλεσε τον κόσμο της Ηπείρου να “αγκαλιάσει” τη νέα του προσπάθεια, γράφοντας:

“Μετά τις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσουν εδώ στην Πρέβεζα και στο κλειστό γυμναστήριο οι ατομικές προπονήσεις που θα γίνουν υπό την επίβλεψη μου σε οσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα από ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης μπάσκετ 8 εβδομάδων!
Το πρότζεκτ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων έως ενήλικες παίκτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στο παρκέ!!!
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Πρέβεζας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη – Παρασκευή και οι ώρες θα είναι τα πρωινά από 10.00 εως 13.00 και θα διαρκέσει 8 σχεδόν εβδομάδες…Περισσότερες Πληροφορίες και ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΘΈΣΕΩΝ στο  6985080132…
Υ. Γ. Περιορισμενες συμμετοχές γιατι τα γκρουπ προπονήσεων θα είναι μικρά σε αριθμό 5-6 ατόμων το πολύ και απευθύνεται σε παιδιά από Πρέβεζα – Αρτα και γύρω περιοχές κοντά στην πόλη μας”.