Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Πέμπτη (14/12) από τη ρουμανική Σέπσι και χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στη Γλυφάδα.

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε στο osfp.gr, εξηγώντας τι χρειάζεται να κάνουν οι «ερυθρόλευκες» για να βρεθούν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής άσος του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαρές και στα 40 λεπτά. Σίγουρα επενδύουμε πάρα πολύ στην άμυνα μας. Θεωρούμε ότι μόνο παίζοντας καλά στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Σέπσι έχει μια δυνατή έδρα από όσο γνωρίζουμε και στηρίζεται πολύ στις ξένες παίκτριες της. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένες για να έχουμε και το ψυχολογικό αβαντάζ για την επόμενη εβδομάδα που θα παίξουμε στην έδρα μας».

Για το τι πρέπει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με τη Ρίγα και τι πρέπει να κρατήσει από όλη την πρώτη φάση του Eurocup: «Στο παιχνίδι στη Ρίγα δεν δείξαμε συνοχή σαν ομάδα όταν παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε, σε αντίθεση με τη Ρίγα που όταν πλησιάσαμε κοντά έδειξε πως είναι ομάδα και μπόρεσε να κερδίσει στις λεπτομέρειες. Τώρα σχετικά με το Eurocup κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις γιατί μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τις νίκες. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πορεία μας, δηλαδή ότι μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τα θετικά αποτελέσματα».

«Είμαστε πολύ θετικές και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας. Οπότε νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας από τη νίκη. Δεδομένου ότι δεν έγινε αυτό στη Ρίγα και πρέπει να περάσουμε μέσω των μπαράζ, νομίζω ότι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη».