Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λολίτα Λύμουρα. Οι «ασπρόμαυρες» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη διεθνή γκαρντ για ακόμα ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Λολίτα Λύμουρα, η οποία θα παραμείνει στον ‘Δικέφαλο’ για τρίτη συνεχή χρονιά.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Λολίτα Λύμουρα δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια μου έλεγαν και δεν το πίστευα ότι όσο εύκολα έρχεσαι σε αυτήν την ομάδα και σε αυτήν την πόλη, τόσο δύσκολα φεύγεις. Είχαν τόσο δίκιο τελικά!

Μου έχουν φερθεί με τόσο υπέροχο και μοναδικό τρόπο όλοι, από τον πρόεδρο, Θανάση Κατσαρή, τους προπονητές μου και τον Γενικό Αρχηγό, Βασίλη Αγγελίδη, μέχρι τους φύλακες του γηπέδου, που δεν γίνεται διαφορετικά πλέον…Θα είμαι στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, σε ένα από τα λίγα σωματεία στην Ελλάδα που συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα αθλήματα.

Πέρυσι κάναμε ένα βήμα παραπάνω, παίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε το πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου και, από την πλευρά μου, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να καταφέρουμε όλους τους στόχους που θα θέσει η ομάδα».