Ο Άγγελος Τσάμης αισθάνθηκε δικαιωμένος με την άνοδο του Χολαργού στην Basket League. Μάλιστα με ανάρτηση του στο instagram έδειξε τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο Instagram: «Τι χρονιά, Θεέ μου. Σ’ ευχαριστώ. Όμως, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την ομάδα του Χολαργού για το γεγονός που με έκανε μέλος της! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους… Τη διοίκηση. Το προπονητικό σταφ (δεν τραβήξανε και λίγα με τον Κουφό και αυτοί), γυμναστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας, αλλά πάνω από όλους τους υπέροχους συμπαίκτες μου. Όλοι μας θυμόμαστε τι τραβήξαμε για να φτάσουμε εδώ! Από χαρές σε στενοχώριες και σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα υπό αμφισβήτηση, αλλά εμείς τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! Ένα ευχαριστώ, επίσης σημαντικό, στην Γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα, στην οικογένειά μου στην Αχαγιά και στη Ρόδο! Στους φίλους μου που με πιστεύουν και σε αυτούς τους καινούριους που θα με ακολουθήσουν… Η ιστορία του Χολαργούγράφεται σήμερα (χθες, 26/05) και θα διαβάζεται μετά από 30 χρόνια και εγώ θα ’μαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήμουν στις σελίδες της! Σας ευχαριστώ όλους».

Ουκ ολίγοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Άγγελο Τσάμη, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής της φετινής Α2 με το Περιστέρι, Κίκι Κλαρκ. «Συγχαρητήρια, αδερφέ», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, με τον 36άχρονο γκαρντ να του απαντάει: «Έχουμε αυτό το “τσιπ”, αδερφέ».