Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη στον Παναθηναϊκό, φέρνοντας στην Αθήνα τον Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος σταρ, που έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στην Ευρώπη όσο και στο NBA, βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ με στόχο να ηγηθεί του νέου «πράσινου» πρότζεκτ.

Η «βόμβα» Μίτσιτς δεν έρχεται μόνη της. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές «ψήνεται» μια ηχηρή ανταλλαγή με τη Ρεάλ: Μάριο Χεζόνια με Λορέντζο Μπράουν! Ο Κροάτης επιθυμεί την επιστροφή του στο «τριφύλλι», ενώ η «βασίλισσα» θέλει να ενισχυθεί με τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και προσφέρει πολύτιμη ευελιξία στο ρόστερ των Μαδριλένων.

Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου οδεύει προς την έξοδο. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, που έχει προσφέρει σημαντικά στην ομάδα, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο «πράσινο» ρόστερ της επόμενης σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει μια εκ βάθρων ανανέωση στα forwards, με στόχο περισσότερη ενέργεια, ταχύτητα και δημιουργία.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό» στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κινείται δυναμικά στην αγορά και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στην κορυφή της Ευρώπης.

Σχετικά άρθρα