Ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας στο «Sport5» του Ισραήλ είχε αναφερθεί στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στους Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνεργασία του με τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είμαι ευλογημένος που έχω δουλέψει με τόσο σπουδαίους προπονητές στη διάρκεια της καριέρας μου, ο καθένας είχε το δικό του στυλ και ιδιαιτερότητες. Προσπαθώ κάθε φορά να πάρω κάτι από τον καθένα. Νιώθω πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με σπουδαίους προπονητές και να αποτελώ μέρος μεγάλων ομάδων».

Για τις τρεις κατακτήσεις Euroleague: «Ήμουν ευλογημένος γιατί υπήρξα μέλος σπουδαίων ομάδων. Προφανώς η πρώτη φορά που έφτασα μέχρι την κορυφή, το 2009, είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Ήμουν πολύ αγχωμένος πριν από τα παιχνίδια αυτά. Είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα που έχεις όταν πηγαίνεις μέχρι το τέλος της διαδρομής και φτάνεις στην κορυφή της Ευρώπης. Απόλαυσα τη σεζόν, κάθε μία από τις τρεις φορές που κατέκτησα το τρόπαιο».

Για την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, αλλά τότε ήταν η μοναδική επιλογή που είχα. Έγιναν πολλές αλλαγές εκείνο το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, επέστρεψα από τραυματισμό και πήγα στον Ολυμπιακό. Ήταν η μοναδική μου επιλογή. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτό το βήμα. Ήταν πολύ δύσκολο όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο και άκουσα όλο αυτόν τον κόσμο να φωνάζει εναντίον μου, αλλά είμαι ευγνώμων για όσα έζησα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Σίγουρα πάντως, δεν ήταν κάτι εύκολο αυτό που έκανα».

Σχετικά άρθρα