Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη εναντίον της Ρεάλ στην παράταση με 94-93 και κατέκτησε το Copa Del Rey, μετά από έναν τελικό ο οποίος ήταν ακατάλληλος για… καρδιακούς!

Όλα κρίθηκαν στο… νήμα, καθώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 1.2 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη με καλάθι του Τόμιτς κι αφού οι διαιτητές χρειάστηκε να δουν το βίντεο για να αποφασίσουν αν μετρούσε, καθώς υπήρχε παρεμβολή/κόψιμο του Ράντολφ.

Λίγο πριν, πάντως, οι ρέφερι δεν είχαν καταλογίσει εμφανέστατο φάουλ υπέρ του Σίνγκλετον σε αιφνιδιασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Τομά Ερτέλ αναδείχθηκε σε MVP του τελικού, έχοντας 22 πόντους με 6/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/5 βολές, τρία ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Από πλευράς Μαδριλένων, κορυφαίος στο παρκέ ήταν με 19 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ ο Φακούντο Καμπάτσο.

Δεκάλεπτα: 16-20, 35-35, 60-46, 77-77 (κ.α.), 93-94 (παρ.)

Σχετικά άρθρα