Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, εξαπέλυσε ο Βασίλης Γκούμας. Αναλυτικά όσα ανέφερε η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Το ελληνικό μπάσκετ κακοποιήθηκε από ανίκανο πρόεδρο της ΕΟΚ, ονόματι Λιόλιο, ο οποίος έθαψε τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες που περάσαμε για να κρατήσουμε το μπάσκετ ζωντανό, με μεγάλους παίκτες μεγάλης αξίας, και προσπαθεί να αναδείξει τη “μεγάλη πρόοδο” με 60% ξένους παίκτες, με υπέρογκα συμβόλαια αλλά χαμηλή αγωνιστική αξία, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το λυπηρό είναι ότι έχει προσλάβει κάποιους πρώην διεθνείς και τους πληρώνει χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως· διεθνείς που κέρδισαν πολλά από μεγάλα συμβόλαια.

Λοιπόν, θα υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι η ιστορία του μπάσκετ δεν διαγράφεται ούτε από τον Λιόλιο ούτε από ορισμένους, δυστυχώς, μισθοφόρους πρώην διεθνείς. Χύσαμε πολύ ιδρώτα και πόνο πάνω στα τσιμέντα».

Σχετικά άρθρα