Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για τη μεγάλη υπέρβαση στον πάγκο του, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο!

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν έφερε πρόωρα το «διαζύγιο» με τον Λούκα Παβίτσεβιτς, και οι Κυανέρυθροι κινούνται πλέον σε… υψηλές πτήσεις για τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Ιταλού τεχνικού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιθανότητες να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο 53χρονος «Σάσουλο» είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας στο τέλος του EuroBasket 2025.

Τελευταία του στάση σε συλλογικό επίπεδο ήταν η Βιλερμπάν το 2024, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Ορλαντίνα, Βαρέζε και Ντιναμό Σάσαρι, έχοντας παράλληλα διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Πανιώνιος δείχνει αποφασισμένος να φέρει στη Νέα Σμύρνη έναν προπονητή με εμπειρία, πάθος και προσωπικότητα — στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Σχετικά άρθρα