Ο Εθνικός πιθανότατα θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Δημήτρη Σιόλογκα, με τον άλλοτε διεθνή φόργουορντ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Basketworld.net.

Ο Σιόλογκας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α2 και στον Ηρακλή, πριν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στην Α1, όπου φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και των Τρικάλων.

Την περασμένη σεζόν ο 23χρονος έκανε το δικό του… restart με την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, κάνοντας θραύση με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Οι προτάσεις που του έγιναν είναι αρκετές, όμως οι Πειραιώτες του έδειξαν μεγάλη θέληση να τον κάνουν δικό τους και να τον κάνουν μέρος της νέας δυνατής ομάδας που φτιάχνουν.

Σχετικά άρθρα