Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/10) την απόκτησή του Σπένσερ Ντίνγουιντι, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν νωρίτερα για τις προχωρημένες συζητήσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος, ο 32χρονος ύψους 1,96μ. Αμερικανός γκαρντ (μεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τους Σάρλοτ Χόρνετς) υπέγραψε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν δίχως να υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για opt out!

Το ωράιο της υπόθεσης είναι πως σερβικά δημοσιεύματα είχαν σίγουρη την μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο το βράδυ της Παρασκευής (24/10, 21:45)!

Στην καριέρα του ο Ντίνγουιντι έπαιξε 625 αγώνες στο ΝΒΑ στ 11 χρόνια θητείας στο ΝΒΑ και ο μέσος όρος καριέρας του είναι 13 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ.

H ανακοίνωση της Μπάγερν:

Σχετικά άρθρα