Η επανάσταση στα αθλητικά δρώμενα είναι εδώ και είναι υπόθεση… ΟΛΩΝ μας! Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού έρχεται η πρώτη μη κερδοσκοπική κάρτα που προσφέρει στους κατόχους της ΤΡΟΜΕΡΕΣ εκπτώσεις και την ίδια στιγμή στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, ένα μεγαλόπνοο έργο που έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και την εξέλιξη όλων των ακαδημιών της χώρας μέσα από την αυτοχρηματοδότηση τους.

Κύριος στόχος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι η συνεχής και αμέριστη στήριξη του αθλητισμού μέσω της συνεργασίας και την οικονομική στήριξη ώστε να μπορούν όλα τα σωματεία να αναπτυχθούν, να αποκτήσουν αυτονομία και να οδηγήσουν τους αθλητές και τις ομάδες τους σε νέες διακρίσεις κι επιτυχίες.

Η εκπτωτική κάρτα PARON CARD αποτελεί το όχημα για να αποκτήσουν όλα τα σωματεία την ευκαιρία να έχουν μία οικονομική σταθερότητα, ενώ ο κάτοχοι της κάρτας στηρίζουν έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις σε πανελλήνιο επίπεδο από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις- χορηγούς εστίασης, κατασκευών, ρουχισμού, αισθητικής, ψυχαγωγίας κτλ. Η κάρτα είναι ετήσια!

Οι χορηγοί/ συνεργάτες που καθημερινά εντάσσονται στο πρόγραμμα του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. καθημερινά αυξάνονται και ήδη εταιρείες όπως η VODAFONE έρχονται για να στηρίξουν ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό. Δείτε εδώ όλη τη λίστα των εταιρειών www.paron-card.gr/#/Partners

ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ PARON CARD ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

1) Κάνετε κοινοποίηση (share) αυτό το άρθρο στο προφίλ σας στο facebook και
2) Κάνετε like στη σελίδα του Basketworld.net στο facebook.

Διευκρινίζουμε ότι για όσες – όσους έχουν ήδη κάνει like στη σελίδα του Basketworld.net αρκεί μόνο να κοινοποιήσουν το παρόν άρθρο.
Είναι ωστόσο απαραίτητο να έχουν γίνει και οι δύο αυτές ενέργειες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στην κλήρωση.

* Ο διαγωνισμός ξεκινά από τη δημοσίευση του άρθρου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Μαΐου στις 23.59. Την Τετάρτη 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους δέκα (10) νικητές.

Σχετικά άρθρα