Νέοι μπελάδες για την ΚΑΕ ΑΕΚ αφού την Παρασκευή (25/6) η FIBA ανήρτησε στην ιστοσελίδα της, 3 νέες ποινές για την ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αυτές περιπτώσεις αφορούν υποθέσεις που πήγαν στο BAT και τις οποίες έχασε η ΑΕΚ και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τα ποσά που επιδικάστηκαν. Συγκεκριμένα επιδικάστηκαν 58.800 Ευρώ για οφειλές στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, 105.777,61 Ευρώ στον Στέφαν Γιάνκοβιτς και 55.750 Ευρώ στον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Αυτές οι οφειλές θα προστεθούν στο 1,1 εκατομμύριο που σας είχαμε αναφέρει ότι είναι τα διακανονισμένα χρέη της ΚΑΕ προς παίκτες και μάνατζερ.

Το διαιτητικό δικαστήριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιδίκασε ένα ποσό της τάξεως των 217.777 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει η «Ένωση» σε τρία πρόσωπα που πέρασαν από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει και 10 ban από την Παγκόσμια ομοσπονδία γεγονός που δεν της επιτρέπει να προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της εάν αυτά δεν διευθετηθούν.

Δείτε αναλυτικά μέσα από τις φωτογραφίες τα ποσά που πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με το αρμόδιο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA.

Σχετικά άρθρα