Τι κι αν ο ΑΟΧ ανέβηκε στην Α1 Γυναικών την ύστατη ώρα, έπειτα από τις ανακατατάξεις; Η πορεία του δείχνει πως δεν έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ!

Η δεύτερη θέση πίσω από τον πανίσχυρο και αήττητο επί τόσα χρόνια Ολυμπιακό είναι κάθε άλλο παρά τυχαία και το απροσδόκητο ρεκόρ 5-2 φέρνει περηφάνια, με το… μαγικό ραβδάκι του Σταύρου Νανάκου να κάνει τα θαύματά του και φέτος. Εξάλλου, η έλευσή του δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς η ομάδα των Χανίων ήταν αρχικά να λάβει μέρος στην Α2, όμως η διοίκηση Μανώλη Μιχαηλάκη με υπέρβαση κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στην Κρήτη.

Η υγεία που εκπέμπει ο σύλλογος, σε συνδυασμό με το όραμα των διοικούντων έπεισαν τον καταξιωμένο τεχνικό να πει το “ναι” και έστησε τον ΑΟΧ “μαεστρικά”, εντυπωσιάζοντας με τη μέχρι τώρα πορεία. Η προοπτική είναι μεγάλη, ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με αυτό που βλέπει και η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή. Η άνετη επικράτηση με 73-61 επί των Εσπερίδων έφερε νέο εξαιρετικό πλασάρισμα και πλέον το προσεχές εντός έδρας ματς ενάντια στα Γιάννενα είναι μια πρόκληση. Άπαντες είναι πανέτοιμη με τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ να είναι ενωμένοι σαν γροθιά για να πετύχουν το στόχο.

Σχετικά άρθρα