Σύμφωνα με πληροφορίες epirusbasket.gr, η πρώην Διοικούσα Επιτροπή του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα, μαζί με τη διοίκηση του Σπάρτακου, πραγματοποιούν εδώ και αρκετό καιρό συζητήσεις προκειμένου η ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Η ανδρική ομάδα αναμένεται να μετονομαστεί σε Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ, ενώ ο Σπάρτακος θα διατηρήσει το λογότυπό του στις Ακαδημίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και οι επίσημες τοποθετήσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Γ΄ Εθνική, κατηγορία στην οποία συμμετείχε την περσινή σεζόν ο Σπάρτακος.

Μάλιστα έχει αρχίσει κανονικά ο σχεδιασμός της ομάδας με τα πρώτα ονόματα προπονητών να έχουν “πέσει στο τραπέζι”. Αυτό το οποίο ξεχωρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι του Νίκου Ρήγγα, με τον πρώην βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και να είναι “ζεστός” στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία. Ο 35χρονος προπονητής για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια είχε βρεθεί στα Γιάννενα συμμετέχοντας ενεργά στο Nissan Kallis Camp που είχε διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ, μαζί με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καλαϊτζή.

Το θέμα του προπονητή φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει άμεσα, με τη νέα διοίκηση να βάζει ψηλά τον πήχη με το “καλημέρα”.

Σχετικά άρθρα