Την παραμονή του Γιώργου Τριχόπουλου και Κώστα Παππά στην ομάδα έκανε γνωστή ο Α.Σ.Καρδίτσας. Αναλυτικά:

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιώργο Τριχόπουλο, ο οποίος θα είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 30χρονος, ύψους 1.93 μ. γκαρντ-φόργουορντ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής πορείας της ομάδας, η οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική. Διακρίνεται για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, αλλά και την ικανότητα στο μακρινό σουτ, καθώς πέρυσι ηγήθηκε της ομάδας έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με 55 εύστοχα σουτ.

Παράλληλα, είναι ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, μετρώντας 63 συμμετοχές στην Α1 και 115 στην Α2 Εθνική. Στην Α2 Εθνική, κατηγορία στην οποία ο Τριχόπουλος επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός έτους με τον Α.Σ.Κ., αγωνίστηκε με το Ρέθυμνο, τον Πανελευσινιακό και το Φίλιππο Βέροιας. Έχει επίσης παρουσία στις εθνικές ομάδες με 30 συμμετοχές στις ομάδες Παίδων και Νέων.
Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με την παραμονή και του Τριχόπουλου, ο Α.Σ.Καρδίτσας διατηρεί στο ρόστερ του τον κορμό της περυσινής ομάδας και ταυτόχρονα, ανανεώνει με αθλητές με αγωνιστική προσωπικότητα αλλά και εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στη μάχη του οποίου θα μπει τον Οκτώβριο.

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παππά. Έναν Καρδιτσιώτη αθλητή που αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το μπάσκετ της περιοχής μας, αφού δείχνει διαρκή βελτίωση, προσφέροντας στην ομάδα πλούσιο ταλέντο και αστείρευτη ενέργεια.

Ο 20χρονος ύψους 1,89 μ. γκαρντ, στα 15 του χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα μας προερχόμενος από τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Ήταν παρών και πρωταγωνιστής στα 17 του στην άνοδο του Α.Σ.Κ. στη Γ’ Εθνική το 2014, αλλά και τη σεζόν 2014-15 στην επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Οι σπουδές του τον έφεραν στις Σέρρες την περίοδο 2015-16, για να επιστρέψει την περυσινή χρονιά και να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στην πορεία του Α.Σ.Κ. στη Β’ Εθνική και την άνοδο στην Α2.

Μπασκετικό ταλέντο, αθλητικά προσόντα και πολλή όρεξη για δουλειά, είναι τα στοιχεία ενός αθλητή που ακόμη εξελίσσεται, αλλά θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο προσωπικά και ομαδικά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Το βέβαιο είναι πως διαθέτει όλα τα στοιχεία να τα καταφέρει και να αποτελέσει για τον Α.Σ.Καρδίτσας, τον ηγέτη της επόμενης ημέρας.
Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.