Η ομάδα της Καστοριάς επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ η κατανομή των σωματείων της Γ΄ Εθνικής σε ομίλους και ο Α.Σ. Καστοριάς κληρώθηκε στον 5ο όμιλο. Ο σύλλογος συγχαίρει θερμά όλους τους παίκτες, γυμναστές, προπονητές, που με την προσπάθειά τους επανέφεραν μέσα σε ένα χρόνο την ομάδα από το Α΄ τοπικό στις Εθνικές κατηγορίες.

Η προηγούμενη διοίκηση είχε πάρει τη δύσκολη απόφαση της επανεκκίνησης του συλλόγου από το τοπικό πρωτάθλημα και κατάφερε η ανδρική ομάδα να πάρει την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική, η εφηβική να πάρει την 3η θέση στο Final 4 της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ενώ η παιδική έχει πάρει το εισιτήριο για το Final 4 και διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τη συμμετοχή στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

«Κλείνοντας ευχαριστούμε και αφιερώνουμε όλες αυτές τις επιτυχίες στους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι παρέμειναν πιστοί στο σύλλογο, βοηθώντας τον να ξεπεράσει τις πολύ δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε. Μια καινούρια μέρα ξημερώνει για τον Α.Σ. Καστοριάς, με νέα διοίκηση, πολλά νέα πρόσωπα, αισιοδοξία και πολύ όρεξη για δουλειά».

Σχετικά άρθρα