Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις Αλυκές Λευκίμμης, η ετήσια γιορτή του Α.Σ. Πήγασος Νότιας Κέρκυρας με την κοπή της πίτας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Οι γιορτές αυτές, μας δίνουν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να περάσουμε τα μηνύματά μας για το πως αντιλαμβανόμαστε αυτό που κάνουμε στο μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα. Ο αθλητισμός δεν είναι μια στείρα εξάσκηση επιδεξιότητας αλλά μια στάση ζωής και αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να διδαχθούν οι αθλητές μας.

Η εκδήλωσή μας είχε μεγάλη προσέλευση κοινού -άνω των 120 ατόμων- και είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δραστηριότητές μας εντός του 2018 και τις προγραμματισμένες για το 2019. Βραβεύσαμε τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα των ηλικιών τους το 2018 και τον Νίκο Κρητικό, παλαίμαχο παίκτη και συγγραφέα ενός εξαιρετικού αθλητικού βιβλίου με τίτλο “1929-1980: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ”, ο οποίος μας έκανε και μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του αθλήματος στο νησί και μας δώρισε ένα αντίτυπο του βιβλίου του.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Κ.Π.Ε. που μας φιλοξένησε στον υπέροχο αυτό χώρο για άλλη μια χρονιά, τους εκλεκτούς μας καλεσμένους καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αυτή η παρουσία και συμμετοχή είναι που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη προσπάθεια”.