Ο εκπληκτικός φέτος Α.Ο. Χανίων ηττήθηκε στο “νήμα” από την Ελευθερία Μοσχάτου με την οποία μοιράζεται πλέον τη δεύτερη θέση, αλλά η ομάδα του Σταύρου Νανάκου έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Διαμαντή και τα εξέφρασε μέσω της έντονης ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα 5/1/20 στο παιχνίδι της Ελευθερίας Μοσχάτου με τον ΟΑ Χανίων για την 11η Αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός «εχθρική» είναι μάλλον επιεικής. Το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων του διαιτητή κ. Διαμαντή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις και το σκεπτικό του. Εφάρμοσε ξεκάθαρα δύο μέτρα και δύο σταθμά θέλοντας πάση θυσία να ανατρέψει τις ισορροπίες του αγώνα. Το καταλάβαμε τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι…

Για μια ακόμη φορά φέτος βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια διαιτησία και δεν κατανοούμε τον λόγο. Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κατανοούμε ότι έχουμε επιλέξει τον καθαρό και συνάμα δύσκολο δρόμο, και θα επιμείνουμε σε αυτή την απόφαση μας, όμως, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητριών, του προπονητικού team και των παραγόντων της ομάδας.

Ας απαντήσει στην ΕΟΚ και ΟΔΚΕ ο κ. Διαμαντής και μόνον αυτός.

Ζητούμε την εξαίρεση του από τούδε και στο εξής από τους αγώνες του ΟΑ Χανίων, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία του.

Σχετικά άρθρα