Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βάζει «λουκέτο» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στους τελικούς καθώς, όπως θα αναφέρει η νέα προκήρυξη, οι τελικοί -και μόνο- της Α1 Γυναικών πρέπει να γίνονται σε κλειστά που πληρούν τις προϋποθέσεις της FIBA, κάτι που δεν συμβαίνει με τη Λεωφόρο, αλλά φυσικά και με την αίθουσα 5 του ΣΕΦ.
Αυτό σημαίνει πως πέρα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», και η έδρα των «ερυθρόλευκων» δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τελικούς.
Παράλληλα θα αλλάξει και το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ, αφού από τη νέα σεζόν δεν θα μεταφέρονται οι νίκες από την κανονική διάρκεια και οι ομάδες θα μπαίνουν από το μηδέν στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Έτσι οι ημιτελικοί θα κρίνονται στις δύο νίκες και οι τελικοί στις τρεις.
Καμία διαφοροποίηση, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει στις ξένες, που θα παραμείνουν στις τρεις, αφού δεν φαίνεται να περνάει η αύξηση σε τέσσερις, κάτι που όμως θα επισφραγιστεί τις επόμενες μέρες και με την ανακοίνωση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.