Τιμωρήθηκε επέβαλλε η ΕΟΚ στη Δάφνη Δαφνίου για τη μη προσέλευσή της στο εκτός έδρας ματς με την Καρδίτσα που ήταν προγραμματισμένος για τις 12 Μαρτίου.

Η ομάδα τιμωρήθηκε με μηδενισμό, αλλά ταυτόχρονα αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα κι ενός επιπλέον από το επόμενο, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Μετά από απόφαση του Κ.Σ. του Δ.Σ. της ΕΟΚ με αρ. πρωτ. 12/16-03/2022 δεν έγινε η αποδεκτή η αιτιολογία που αναφέρεται για τη μη μετάβασή σας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας-ΓΣ Δάφνη Δαφνίου της 12/3/2022 (άρθρο 3 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών). Για το λόγο αυτό αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδας σας και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ Καρδίτσας με σκορ 20-0 (άρθρο 47, παρ. 2η).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-23”.

Σχετικά άρθρα