Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση λόγω διαμαρτυριών για τη διαιτησία, είναι ραγδαίες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να τραβήξουν την υπόθεση στα… άκρα και ο κόσμος έδειξε να “αγκαλιάζει” την προσπάθειά τους, όταν είχε επιφυλάξει ηρωική υποδομή στην αποστολή στο ΣΕΦ. Έκτοτε, όμως, τί γίνεται;

Διοίκηση-αγωνιστικό τμήμα-κόσμος έδωσαν όρκο τιμής να ενώσουν τις δυνάμεις τους και το #MexriTelous έγινε σλόγκαν στα social media. Όμως, η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να υπάρχει συσπείρωση. Να δείχνεις σε κάθε παιχνίδι τη δυναμική σου και εικόνες σαν αυτές που είδαμε στην κερκίδα κόντρα στον Κολοσσό που διεξήχθη μεταξύ… συγγενών και φίλων μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσει στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ που περίμεναν μεγαλύτερη στήριξη.

Το… #MexriTelous έχει, πράγματι, κατακλύσει το facebook και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συζητιέται στα καφέ του Πειραιά και στο “Γ. Καραϊσκάκης” στα ματς του ποδοσφαίρου. Όμως, για να το υποστηρίξεις θα πρέπει το ΣΕΦ να ‘ναι πάντα ασφυκτικά γεμάτο. Να δείξεις στους Αγγελόπουλους ότι είσαι δίπλα τους. Ούτε ένα sold-out. Ούτε καν στα κρίσιμα ματς της Euroleague που παίχτηκε η πρόκριση. Με κόσμο να “βράζει” ενδεχομένως ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του να μην είχαν αποκλειστεί από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να υπάρχει η μεγαλύτερη προσέλευση. Να μην πέφτει… καρφίτσα. Μπράβο στα 500 άτομα που ήταν στο ματς τους Ροδίτες, μπράβο και στους 3.000-4.000 σταθερούς “θαμώνες” που συνήθως δίνουν το “παρών”. Οι υπόλοιποι πού είναι; Αγνοούνται και μαζί υποβαθμίζουν και τη δύναμη των Πειραιωτών, ενισχύοντας τον… Γιώργο Βασιλακόπουλο και όσους κατηγορούν διαδικτυακά, χωρίς να προσφέρουν, όμως, παλμό, αφήνοντας να υπάρχουν εικόνες… εγκατάλειψης και λευκής πετσέτας στις κερκίδες του Φαλήρου.

Σχετικά άρθρα