Αφιερωμένη στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς θα είναι η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ιωνικός (19/11, 17:00) στα Άνω Λιόσια, με την Ένωση να γνωστοποιεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία μελών της οικογένειας του αδικοχαμένου αθλητή, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου 2021.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, η οικογένεια αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί και στη λιτή τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall, η οποία θα ονομαστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC».

Παράλληλα, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι θα προσφέρει το 20% από τα έσοδα της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών.

Η ανακοίνωση:

«H ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, υποστηρίζει την 19η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των Παιδιών.

Η ΑΕΚ BC στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, πολλώ δε μάλλον στην παρούσα απαιτητική συγκυρία, αποφάσισε να προσφέρει το 20% της αξίας των εισιτηρίων της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ιωνικός Νικαίας, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 (17:00), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας εμπράκτως την αποστολή του.

Στη δράση συμμετέχει και η ΚΑΕ Ιωνικός (Ionikos Nikaia BC).

Η παρουσία των οπαδών της Ομάδας μας, κρίνεται πλέον πιο σημαντική από ποτέ στην αναμέτρηση, προκειμένου να συνεισφέρουμε όλοι μαζί στην αυτονόητη στήριξη των παιδιών, που έχουν την ανάγκη μας.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά».

Σχετικά άρθρα