Οργή επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με αφορμή τις πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι δεν θα αδειοδοτηθεί η ΚΑΕ. Μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης (15/6) υπήρξε άλλη μία επίσημη τοποθέτηση την Πέμπτη (16/6).

Σε αυτή η Ένωση ζητάει να διαλυθεί η Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ και προσθέτει πως πρέπει να επανελεγχθούν οι ΚΑΕ, όπως και τα μέλη της επιτροπής.

Η ανακοίνωση: «H AEK BC σε συνέχεια των χθεσινών ενημερώνει, ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία ζητεί, όπως συμπεριληφθούν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. τα κάτωθι:

1) Επανέλεγχος των φακέλων όλων των ΚΑΕ σε ανοιχτή διαδικασία με παρουσία των εκπροσώπων όλων των ΚΑΕ, λόγω βάσιμων ενδείξεων/αποδείξεων ότι δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία

2) Λήψη απόφασης για διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης λόγω μη προσήκουσας, καταχρηστικής και μεροληπτικής άσκησης των καθηκόντων της

3) Λήψη απόφασης για ακυρότητα της διαδικασίας αδειοδότησης και ακύρωση της εισήγησής της στο σύνολό της

4) Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου».

Σχετικά άρθρα