Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο προχωρούν σε μια κίνηση με την οποία δείχνουν έμπρακτα ότι αφουγκράζονται τον παλμό του κόσμου τους, καθώς… εξαφανίζουν το κόκκινο χρώμα από τις φανέλες τους!

 

Μετά από μαζικές αντιδράσεις των φιλάθλων τους στα social media και έχοντας τον ίδιο κεντρικό χορηγό («Πάμε Στοίχημα»), αποφάσισαν να εξαφανίσουν από φέτος το κόκκινο χρώμα, κάτι που προφανώς έχει να κάνει με τα χρώματα του Ολυμπιακού, τα οποία τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θέλουν να έχουν στις φανέλες τους.

Η νέα φανέλα του “τριφυλλιού”, που κυκλοφορεί από την Τετάρτη (24/9), θα έχει αποκλειστικά πράσινο χρώμα στον κεντρικό χορηγό, ενώ η Ένωση αλλάζει άμεσα τις κόκκινες λεπτομέρειες στη δική της εμφάνιση, αντικαθιστώντας τες με κιτρινόμαυρες, πιστή στην ταυτότητά της.

Σχετικά άρθρα