Μετά την ήττα στον τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός έχει εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης και πως θα μιλήσουν για το μέλλον της ομάδας, αφού κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην μικτή ζώνη της «Zalgirio Arena», μετά τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γ. Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση, έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Είμαστε περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε και δημιουργήσαμε, η ομάδα εκπέμπει υγεία. Το είπαμε στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει τον 8ο-9ο-10ο προϋπολογισμό σε όλη την Ευρώπη και διεκδίκησε το ευρωπαϊκό για 2”, όπως και πέρυσι. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους».

Π. Αγγελόπουλος:
«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την πρωτιά στη regular season. Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Ευχαριστούμε τους 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν εδώ. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να φτάσουμε στην κορυφή».

Για τον κορμό του Ολυμπιακού και αν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα διατηρηθεί:

Π. Αγγελόπουλος: «Θα το απαντήσουμε αυτό αφού κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα».

Για το αν αποτελούν δικαίωση για τον Ολυμπιακό τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του:

Π. Αγγελόπουλος:
«Και εμείς τους συγχαρήκαμε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν μπροστά για 35′. Δικαίωση είναι οι 8.000 που ήρθαν εδώ».

Σχετικά άρθρα