Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποθέωσαν την ομάδα για τη φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν και τόνισαν ότι φέτος είδαμε τον καλύτερο Ολυμπιακό όλων των εποχών!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια για μια καταπληκτική χρονιά, γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Νομίζω πιο σημαντικό απ’ αυτό, είναι το μπάσκετ που παίξαμε φέτος. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στον Ολυμπιακό και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Νομίζω φτιάξαμε μια καταπληκτική ομάδα, που μέσα από τις δυσκολίες, φτάσαμε σχεδόν σ’ όλους τους στόχους, κατακτήσαμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, αγγίξαμε το Ευρωπαϊκό αλλά νομίζω ότι το μπάσκετ που παίξαμε αναγνωρίστηκε απ’ όλους τους αντιπάλους και νομίζω ότι κερδίσαμε το σεβασμό και το θαυμασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Αυτό είναι δικό σας επίτευγμα, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Και εγώ να σας πω, ότι σήμερα -ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη- γράφουμε ιστορία όλοι μαζί. Για μένα, σας το είχα πει και στο Κάουνας, είστε ο ορισμός της “ομάδας”, θα θέλαμε να έχουμε πάρει και την Ευρωλίγκα αλλά είμαστε χαρούμενοι μ’ αυτό που ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια σ’ όλους».

Σχετικά άρθρα