Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos BC, μετά την κατάκτηση του 11ου Κυπέλλου Ελλάδας στην Ιστορία της ομάδας στα «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής» δήλωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα στόμα. «Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι», τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο top επίπεδο».

O έτερος Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε από την πλευρά του: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο πέρυσι έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που το μέχρι τέλους έγινε σύνθημα στα χείλη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. «Έχει γίνει σύνθημα γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής. Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους!». Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για το πως νιώθει όταν το ακούει: «Είναι απολαυστικό όταν το ακούμε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί την Κρήτη γούρικη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησε: «Είναι και το σύνθημα…», αναφερόμενος στο «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι». Για να προσθέσει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη!».

Τέλος, για το αν ο στόχος είναι πλέον η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος και της Euroleague, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Σήμερα πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα».

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Έχω μάθει πλέον να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα στην Βαλένθια!».

Σχετικά άρθρα