Η ΑΕΚ κατέκτησε στα «Δύο Αοράκια» το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Προμηθέα για το 2020 όπου όμως δεν υπήρχαν ξανά φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Κάτι που ενόχλησε πολύ και τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κατά τη βράβευσή του σε εκδήλωση του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου (15/2).

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ άφησε αιχμές για την ΕΟΚ, κάνοντας λόγο για «παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες και αγοραφοβικές αντιλήψεις».

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι καταπληκτική αυτή η προσπάθεια που κάνετε. Πραγματικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι περήφανη γι’ αυτά που πετυχαίνει ο σύνδεσμός σας στο Ηράκλειο. Μόνο περηφάνια γι’ αυτά που έχετε καταφέρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να φέρουμε ένα Κύπελλο και να φέρουμε χαρά σε όλον τον κόσμο και να μεγαλώσει και άλλο αυτή η Ενωσίτικη οικογένεια.

Κρίμα που δεν θα σας έχουμε να ξεσηκώσετε τους παίκτες μας στο γήπεδο. Όπως ξέρετε κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δυστυχώς, επικράτησαν παλαιολιθικές απόψεις και ταριχευμένες ιδέες και αγοραφοβικές αντιλήψεις» είπε.

Σχετικά άρθρα