Στη συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάθεση του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), ο Μάκης Αγγελόπουλος επισήμανε τη φιλοδοξία για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε ως το καλύτερο στην ιστορία της.

«Είναι σημαντικό για τη χώρα μας που θα διοργανώσει το τουρνουά, αλλά και σημαντικό για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση παγκοσμίως. Στα αμιγώς αγωνιστικά, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες, εμείς θα παλέψουμε για τον τρίτο συνεχόμενο διεθνή τίτλο στη χώρα μας. Τίτλοι που καταξιώνουν την Ελλάδα στα μάτια του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και συνέχισε:

«Στην ΑΕΚ κολυμπάμε πάντα κόντρα στο ρεύμα. Θεωρούμε ότι όσο πιο κόντρα πας, τόσο θα φτάσεις στην πηγή. Με βεβαιότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Θα διεκδικήσουμε τους πέντε στόχους που έχουμε μπροστά μας.

Όσον αφορά στο διαρκείας, αυτό έχει τη μορφή στήριξης προς την ομάδα. Έχει και τη μορφή επιβράβευσης για όσα έχει πετύχει η ομάδα ως και σήμερα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα μας θα είναι η ανταγωνιστικότερη των τελευταίων ετών.

Εμείς οι φίλαθλοι αισθανόμαστε λίγο στοχοποιημένοι, ριγμένοι. Κάποια στιγμή αυτή η ρατσιστική προσέγγιση πρέπει να χαλαρώσει. Πάντα σεβόμενοι τα πρωτόκολλα».

Σχετικά άρθρα