Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος επανήλθε στο θέμα της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο, τονίζοντας ότι ήταν μια αποτυχία και το μπάσκετ πήγε πίσω.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν και πάλι. Από τις 2 Νοεμβρίου έλεγα ότι μία μεταγραφική περίοδο χωρίς σαφείς κανόνες θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα χάος που θα έφερνε το μπάσκετ πίσω.

Περίπου 3 μήνες μετά, έχουμε μία άνευ προηγουμένου μετακίνηση αθλητών, ομάδες να δίνουν παίκτες έχοντας εξασφαλίσει τους στόχους τους με απώτερο σκοπό να ελαφρύνουν το μπάτζετ τους και παίκτες να αλλοιώνουν το πρωτάθλημα εκβιάζοντας για μεταγραφή απέχοντας ή κάνοντας λευκή απεργία σε αγώνες. Όταν πληρωμένοι αθλητές απέχουν από προπονήσεις ή παρουσιάζονται αδιάφοροι σε αγώνες για να εκβιάσουν μία μεταγραφή αυτό δεν συνιστά ουσιαστική αλλοίωση του πρωταθλήματος; Η ΕΟΚ είναι εντάξει με αυτό;

Κύριοι της ΕΟΚ, εκτιμώ ότι οι προθέσεις σας δεν είναι κακές, όμως πολλές φορές πριν πάρετε μία μεγάλη απόφαση δεν είναι λάθος να συζητάτε προβληματισμούς και σκέψεις με παράγοντες που έχουν μία ιστορία στο χώρο και μπορούν να μοιραστούν μία διαφορετική οπτική γωνία! Προσωπικά θεωρώ ότι η αποτυχία ήταν παταγώδης και πήγε το άθλημα χρόνια πίσω!».

Θυμίζουμε ότι με ανάρτησή του τον περασμένο Νοέμβριο, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είχε υποστηρίξει πως: «Τεράστιο λάθος η μεταγραφική περίοδος τον Ιανουάριο… χωρίς προηγούμενα να λυθεί το θεσμικό πλαίσιο των συμφωνητικών με πρότυπο της ΕΟΚ…καθώς και κάποιοι άλλοι παράγοντες που από παλιά είχα προτείνει στην διοίκηση Βασιλακόπουλου… για όποιον ενδιαφέρεται έχω πλήρως τεκμηριωμένη διαδικασία-άποψη».

Σχετικά άρθρα