Η Δάφνη Δαφνίου δοκιμάζεται σήμερα στο Μετς κόντρα στο Παγκράτι και ψάχνει το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορία της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με τον Γιώργο Αγγέλου να δίνει το σχόλιό του.

Ο ταλαντούχος γκαρντ αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία, τη σύγκρουση με την ομάδα του Τόλη Κουτρούλια και τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε την χρονιά δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ικανότητα μας, αλλά ούτε και τις προσδοκίες μας. Είχαμε την ευκαιρία δύο εβδομάδες να δουλέψουμε πάρα πολύ στις αδυναμίες μας, να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να κερδίσουμε παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κάθε αρχή και δύσκολη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες. Είμαστε, όμως, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε.

Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με μια έδρα που θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Έχει παίκτες με ικανότητα στο μακρινό σουτ και συγκεκριμένους αθλητές με πολύ ταλέντο. Ξεκινώντας από την άμυνα μας, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι σε ένα ρυθμό γρήγορο με πολλές κατοχές που μας βολεύει και πιστεύω είμαστε πολύ αποτελεσματικοί”.

Σχετικά άρθρα