Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε ο Προμηθέας στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι δεν την αντιπροσωπεύει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε μπει πλέον στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και μπροστά μας βρίσκονται οι Μικροί Τελικοί, με αντίπαλο την Λάρισα.

Μπορεί οι αγώνες για την 3η θέση να μην έχουν την ίδια αίγλη με τους Μεγάλους Τελικούς, όμως εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, αυτός ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν και θα παλέψουμε πολύ για να τον πετύχουμε.

Η εικόνα που δείξαμε στη σειρά με τον Ολυμπιακό θεωρώ πως δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα, αντιθέτως μας αδικεί, καθώς ελάχιστα από όσα είχαμε σχεδιάσει, μας βγήκαν στην πράξη.

Η Λάρισα από την άλλη, είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν και το έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκεί που έφτασε την σειρά στα πέντε παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε και να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην σημασία της στήριξης από τον κόσμο μας. Θέλουμε ένα Τόφαλος με πολύ κόσμο, να μας ωθήσει προς τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και εμείς από την πλευρά υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε».

Σχετικά άρθρα