Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα, τονίζοντας ότι στόχος είναι η κτάκτηση του πρωταθλήματος και πως ο ίδιος νιώθει δυνατός μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «bnsports.gr»:

Για την βελτίωση της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όταν φτάσει εκείνη η ώρα θα κάνουμε το… ταμείο μας. Προς το παρόν πρέπει να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε».

Για την ευρωπαϊκή χρονιά του «τριφυλλιού»: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για την Παναθηναϊκό αυτή η κατάσταση η φετινή. Δεν αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου να παίζει χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, να παίρνει μέρος σε αδιάφορα παιχνίδια. Να φύγει και να μην ξαναρθεί η χρονιά αυτή. Για εμάς βέβαια δεν είναι αδιάφορα, δεν τα βλέπουμε έτσι. Είναι η δουλειά μας αυτή. Πιστεύω πάντως πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα αυτή».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Αισθάνομαι καλά, νιώθω δυνατός. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί. Νομίζω ότι το δείχνω στο παρκέ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Σχετικά άρθρα