Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε μετά την πρόκριση επί του Περιστερίου (81-67 στο Game 3) για τους επερχόμενους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Απόσπασμα από όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον κερδίσεις με την πεπατημένη, πρέπει να βάλεις τρελά σουτ, πρέπει να βγεις στο κηνυγητό σε όλο το ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει ένα μπάσκετ να το πω χαριτολογώντας «μουσικές καρέκλες», τρέχουν γύρω-γύρω και περιμένουν ποιος θα «κοιμηθεί» στην άμυνα για να χτυπήσουν. Πρέπει να τρέξουμε πολύ στην άμυνα και στην επίθεση να είμαστε αποφασιστικοί.

Εγώ έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, μου φτιάχνουν τη διάθεση τα ντέρμπι. Ο κόσμος ήταν περισσότερος σήμερα, μακάρι να τον έχουμε τον κόσμο κοντά μας και στα ντέρμπι. Εμένα αυτό μου αρέσει, είτε η εχθρική έδρα είτε η δική μου. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θέλω να κερδίσω τα πάντα.

Σίγουρα είναι κακή η σεζόν. Όταν έχουμε κάνει τόσες ήττες στην Ελλάδα, όταν βγαίνεις τόσο πίσω στην Euroleague, όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα «διπλό» από το Περιστέρι. Είναι κακή χρονιά ξεκάθαρα. Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Έχουμε τα πράγματα στο χέρι μας. Συμφωνώ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει την Euroleague, εμείς όμως πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι ακόμη στο χέρι μας τα πράγματα.

Στόχος είναι το κάθε ματς ξεχωριστά. Να συγκεντρωθούμε στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ και να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κυνηγήσουμε κάποιο break».

Σχετικά άρθρα