Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τις πρώτες του μέρες που διανύει στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη δύσκολη του τριφυλλιού επί του Προμηθέα:

«Δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω ομάδες μέσα στη σεζόν. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό, το ήθελα πολύ και με αυτούς τους συμπαίκτες μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να ερπιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Χαίρομαι που είμαι εδώ.

Έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, βοηθάω την ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να μην σταματάς σε κάθε φάση. Το είδαμε και σήμερα. Αυτό είναι το νόημα της ομάδας.

Έχω εισπράξει πως η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει κάθε στιγμή. Πρέπει να φτιάξουμε τη χημεία, ο ένας να είναι για τον άλλο. Έχουμε Final-8 και κάθε παιχνίδι εκεί είναι τελικός. Ευελπιστώ να είναι η χημεία στα επίπεδα που πρέπει.

Ήδη τα πράγματα ήταν καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με την Βαλένθια. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Ευχαεριστώ τον κόσμο. Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο».

Σχετικά άρθρα