Ο Δημήτρης Αγραβάνης δέχθηκε ερώτηση για πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο!

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «bnsports.gr»:

Συνεργάζεσαι για πρώτη φορά με τον Δημήτρη Ιτούδη. Τι αλλαγές βρίσκεις στην ομάδα και σε ποια στοιχεία σε βοηθούν οι οδηγίες του;

«Ουσιαστικά η πρώτη φορά που βρέθηκε με τον κόουτς Ιτούδη ήταν στο προηγούμενο παράθυρο και η συνεργασία μας ήταν πολύ ευχαριστεί. Ο τρόπος που μας προπονεί, αλλά και το πως μας προετοιμάζει ψυχολογικά για τα παιχνίδια. Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση είναι εξαιρετικά, είναι πολύ επιδραστικός και μας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς στην προετοιμασία. Σκληρές προπονήσεις, όμως έτσι πρέπει να χτίσουμε καλές βάσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει και όχι τώρα στα φιλικά. Να είμαστε όπως πρέπει στα επίσημα».

Παρουσία τόσων μεγάλων προσωπικοτήτων με κορυφαίες παραστάσεις, ποιο είναι το κίνητρο που σας δίνει την όρεξη να δηλώνεται παρόν από την Λάρισα κιόλας και το παιχνίδι με την Μ. Βρετανία;

«Νομίζω ότι κίνητρο και όρεξη πρέπει να έχει κάθε μεγάλος παίκτης σε οποιαδήποτε στιγμή της καριέρας του. Αυτό υπάρχει εδώ πέρα, κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ομάδα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Υπάρχουν παιδιά πολύ έμπειρα, που προέρχονται από πολύ μεγάλες σεζόν, όμως είναι εδώ για να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα. Όλοι μας έχουν υψηλό κίνητρο και πραγματικά μέσα από κάθε προπόνηση αυτό μεγαλώνει, όπως και η ανυπομονησία για τα επίσημα παιχνίδια».

Το μέλλον τι επιφυλάσσει για τον Δημήτρη;

«Για μένα είναι νωρίς ακόμα, σίγουρα υπήρχαν καλές προτάσεις, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα… Είμαι διατεθειμένος να περιμένω μέχρι να βρω την κατάλληλη ομάδα, που θα μου δώσει το μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχω. Προτεραιότητα είναι σίγουρα το εξωτερικό».

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα κενό στο οποίο μπορείς να κουμπώσεις…

«Θα δούμε, όπως σου είπα… όποια ομάδα μου δώσει το κίνητρο θα είναι και αυτή που θα υπογράψω».

Σχετικά άρθρα