Ο Δημήτρης Αγραβάνης φιλοξενήθηκε στο ΕΟΚ Web Radio και, μεταξύ άλλων, στάθηκε στη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στο όνειρο του NBA.

«Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ “ζεστοί” μαζί μου απ’ την πρώτη στιγμή και όταν μίλησα με τον κόουτς απ’ το τηλέφωνο. Είναι ωραία η Νάπολι, προσπαθώ να τη μάθω κι εγώ σιγά σιγά. Δεν έχω ξαναπαίξει στο εξωτερικό, οι πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολες, σού λείπουν οι άνθρωποι που άφησες πίσω, αλλά το καλό είναι ότι περνάω περισσότερη ώρα στο γήπεδο και έτσι ξεχνιέμαι και ευχαριστιέμαι περισσότερο το μπάσκετ. Με βοήθησε και η Εθνική ομάδα στο να πάω στο εξωτερικό.

Ρίσκαρα πολύ. Ήθελα να ρισκάρω, γιατί φέτος δεν πήγα πουθενά διακοπές. Είδα το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι έκανα ειδική προπόνηση να βελτιώσει το σουτ του, ώστε να τον βοηθήσω ουσιαστικά και να μαρκάρω τα 5άρια στην άμυνα.

Ο Γιάννης είναι φίλος μου και μ’ έχει βοηθήσει πάρα πολύ με συμβουλές και εντός και εκτός γηπέδου. Τα πόνταρα όλα στην Εθνική, ήθελα να πάρουμε κάποιο μετάλλιο. Είχα πολλές προτάσεις τις οποίες τις απέρριψα, κάτι που δε μετανιώνω. Ήθελα κάτι το ξεχωριστό, δηλαδή να δοκιμάσω στο ΝΒΑ και θα το “κυνηγήσω” τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα