Η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης νίκησε με 65-62 την Ένωση Καβάλας στο Κλειστό «Αμοιρίδης» και κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις Κορασίδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, η Ένωση Καβάλας, με ανακοίνωση, άφησε αιχμές για την διαιτησία των Παρασίδη και Παπαθεολόγου, καθώς πιστεύει ότι αποβλήθηκε άδικα η πιο έμπειρη παίκτριά της, ενώ καταλογίστηκαν σκόπιμα συνεχόμενα φάουλ υπέρ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, που εκτέλεσε πολλές βολές.

Αίσθηση προκαλεί το ότι η Ένωση Καβάλας κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και στα παιχνίδια της Ολυμπιάδας Αλεξαδρούπολης με τον Αστέρα Καβάλας, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Πόσο δίκαιο είχε και ο συντοπίτης ΑΣΤΕΡΑΣ για την διαιτησία όταν έπαιξε με την ίδια ομάδα»

Η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις κορασίδες μας για τον αγώνα τους. Ήταν μπροστά στα 33 λεπτά του αγώνα φορτωμένες με 4 φάουλ 3 βασικότατες παίκτριες μας και ώ του θαύματος αποβάλλεται με 5 φάουλ η ποιο έμπειρη παίκτρια μας. Από τα συνεχόμενα φάουλ σε βάρος μας 6 πόντοι με βολές και 4 δίποντα έναντι 0 βολών (πρέπει να είχαμε μόνο 2 βολές από φάουλ) και 11 πόντους με σκληρό αγώνα!!!! xάσαμε με 62-65. Πόσο δίκαιο είχε και ο συντοπίτης ΑΣΤΕΡΑΣ για την διαιτησία όταν έπαιξε με την ίδια ομάδα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και καλή συνέχεια στα προκριματικά.»

Σχετικά άρθρα