Αιχμές για τη διαιτησία του ματς της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κα την ήττα μετά από παράταση, άφησαν σε δηλώσεις τους ο Άλεν Σμάιλαγκιτς και ο Ντανίλο Άντζουσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε Σμάιλαγκιτς:

«Το ματς κρίθηκε στα φάουλ. Είχαμε πάρα πολλά φάουλ. Όλοι οι ψηλοί μας αποβλήθηκαν. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό και στα αμυντικά ριμπάουντ. Δεν γίνεται οι αντίπαλοι να έχουν περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από ό,τι εμείς αμυντικά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας.

Δεν θέλω να μιλήσω για τα φάουλ, δεν θα ήταν σωστό. Όσοι είδαν τον αγώνα, καταλαβαίνουν τι έγινε. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους ψηλούς τους. Εγώ κατάφερα να δημιουργήσω ένα πλεονέκτημα για μας στην επίθεση».

Από την πλευρά του, τα δικά του υπονοούμενα για τον ρόλο της διαιτησίας στην ήττα της Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ, άφησε ο Ντανίλο Άντζουσιτς:

«Δεν επιτρέπεται να πω τι έκρινε το ματς. Είναι μια σκληρή ήττα. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος ήμασταν άτυχοι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ με επαφές, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες, ειδικά μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, παλέψαμε, αλλά χάσαμε» δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ.

Σχετικά άρθρα